Προφίλ

Η εταιρεία ARKESIOS εμπορική δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου μονωτικών & σύγχρονων δομικών υλικών, διαθέτοντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστημάτων θερμομόνωσης, ξηράς δόμησης, στεγανωτικών & δομικών υλικών, χρωμάτων και κουφωμάτων PVC, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Έχοντας ως όραμα την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του οικοδομικού κλάδου, παρέχει εκπαίδευση και ενημέρωση σε όλο τον τεχνικό κόσμο.

Σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα σε επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων να πιστοποιηθούν ως φυσικά πρόσωπα, αποκτώντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εδρεύουν στο Κορωπί (4ο χλμ Λ. Ευελπίδων) όπου βρίσκεται όλη η γκάμα των προιόντων, καθώς και δείγματα αυτών στην ειδικά διαμορφωμένη έκθεση.

Εκεί βρίσκονται και οι εξειδικευμένοι εμπορικοί και τεχνικοί σύμβουλοι, οι οποίοι είναι σε θέση να σας προτείνουν τα καταλληλότερα υλικά και τις πλέον άρτιες κατασκευαστικές λύσεις για κάθε εφαρμογή σας.

arkesios
arkesios-2